Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Glabbeek

Zeer goed onderhoud zwembaden bij Glabbeek

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Glabbeek is de nummer 1 wat betreft onderhoud zwembaden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. Bij Glabbeek hebt u geen adequatere specialist voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een geweldige topreputatie bij Glabbeek en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Glabbeek

Vakkennis en expertise zijn bij onderhoud zwembaden dé sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste autoriteit. onderhoud zwembaden kent geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider Nobels. Samen met het uiterst capabele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door vakkundig team

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen staan garant voor totale service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral wat betreft de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.