Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Diest

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Diest

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Diest is de nummer 1 in onderhoud zwembaden. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle bediening op maat in ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Diest. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ijzersterke reputatie bij Diest en omstreken bezorgd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Diest

Expertise en ervaring zijn inzake onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring in de wereld van onderhoud zwembaden. Voor een man die zo een lange periode in de sector vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met heel het enorm gedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Degelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen garandeert en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt. Als wij beweren ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen wij ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules inzake onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.