Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Dilbeek

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Dilbeek

Voor onderhoud zwembaden bij Dilbeek kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden wat betreft bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u opteert voor onderhoud zwembaden bij Dilbeek. Onze degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Dilbeek en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Dilbeek

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring in de wondere wereld van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden kent geen enkel geheim voor onze zaakvoerder. Met heel het uiterst capabele team streven we, in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door vakkundig team

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook het onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze heel gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als we claimen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook ”grondig”. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral bij de openluchtzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.