Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Overijse

Fantastisch zwembad onderhoud bij Overijse

Voor zwembad onderhoud bij Overijse kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Overijse vindt u geen adequatere optie voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Overijse en omstreken bezorgd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Overijse

Expertise en ervaring zijn inzake zwembad onderhoud dé kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een absolute autoriteit. Voor een vakman die al zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Samen met het zeer capabele bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door ervaren personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze enorm gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op gezette tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral voor de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.