Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Herent

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Herent

Voor onderhoud zwembaden bij Herent kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw zwembad leveren wij topservice en kwaliteit. Bij Herent hebt u geen deugdelijkere speler voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen hebben wij met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie verworven.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Herent

Vakkennis en ervaring zijn bij onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor iemand die zo een lange periode in de sector vertoeft kent onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Herent voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door vakkundig personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden staan garant voor totale service met alles erop en eraan. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.