Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Aarschot

Toegewijd zwembad onderhouden bij Aarschot

Voor zwembad onderhouden bij Aarschot kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topkwaliteit en service. Bij Aarschot hebt u geen betere optie voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een smetteloze topreputatie bij Aarschot en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door topfirma bij Aarschot

Ervaring en vakkennis zijn bij zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een man die zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met het uiterst passionele team streven we in samenspraak met de klant, naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Deugdelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Aarschot, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden staan garant voor volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules inzake zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.