Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Wemmel

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Wemmel

Voor onderhoud zwembaden bij Wemmel kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw zwembad leveren wij kwaliteit en topservice. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor onderhoud zwembaden bij Wemmel. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een geweldige topreputatie gekregen.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door topfirma bij Wemmel

Expertise, ervaring en vakkennis zijn bij onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor hem. Grondig, nauwgezet en secuur onderhoud zwembaden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Wemmel voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden bieden voor volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over. Als wij claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook gron-dig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.