Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Begijnendijk

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Begijnendijk

Voor onderhoud zwembaden bij Begijnendijk kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw zwembad leveren wij topkwaliteit en topservice. Bij Begijnendijk vindt u geen betere speler voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een sterke reputatie verworven.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Begijnendijk

Vakkennis en ervaring zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. onderhoud zwembaden kent geen enkel geheim voor hem. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Begijnendijk voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Kwaliteitsvol onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. U kunt rekenen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en deugdelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden verschaffen voor volledige topservice met alles erop en eraan. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals bvb. een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we eveneens heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.