Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Knokke

Kwaliteitsvol zwembad onderhouden bij Knokke

Voor zwembad onderhouden bij Knokke kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw zwembad beloven wij topkwaliteit en service. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor zwembad onderhouden bij Knokke. Onze degelijke en duurzame oplossingen van uiterst hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Knokke en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Knokke

Expertise en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden kent geen geheimen voor onze zaakvoerder Nobels. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden is waar onze gerenommeerde topfirma bij Knokke voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden garanderen voor volledige topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.