Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Machelen

Prima zwembad onderhoud bij Machelen

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Machelen is de absolute nummer één in zwembad onderhoud. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topkwaliteit en topservice. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Machelen. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een sterke topreputatie bij Machelen en omstreken bezorgd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Machelen

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft ruim drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor Nobels. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhoud is waar onze gerenommeerde topfirma bij Machelen voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij garanderen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Machelen, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden verschaffen voor 100% complete service met alles erop en eraan. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.