Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Bekkevoort

Goed verzorgd zwembad onderhoud bij Bekkevoort

Voor zwembad onderhoud bij Bekkevoort kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden inzake bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Bekkevoort hebt u geen betere optie voor zwembad onderhoud. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ijzersterke reputatie bij Bekkevoort en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Prima zwembad onderhoud door topbedrijf bij Bekkevoort

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen geheimen voor onze bedrijfsleider Nobels. Met het zeer gedreven team streven we, in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door vakkundig team

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze enorm gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijden een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.