Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Halle

Zeer goed zwembad onderhoud bij Halle

Voor zwembad onderhoud bij Halle kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. Bij Halle vindt u geen deugdelijkere firma voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhoud een geweldige reputatie verdiend.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Halle

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft ruim drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhoud. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector zit heeft zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Met het zeer passionele team streven we, in samenspraak met de opdrachtgever, naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kunt rekenen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze enorm gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over. Als we zeggen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we eveneens erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.