Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Liedekerke

Kwalitatief zwembad onderhoud bij Liedekerke

Voor zwembad onderhoud bij Liedekerke kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle service volledig op maat in onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Liedekerke hebt u geen betere speler voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een sterke topreputatie bij Liedekerke en omstreken bezorgd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door topbedrijf bij Liedekerke

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute kenner. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider. Met het zeer gedreven bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant, naar volledigheid en degelijkheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden verschaffen voor volledige topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig reinigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij beweren ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen wij ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.