Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Linkebeek

Goed verzorgd zwembad onderhouden bij Linkebeek

Voor zwembad onderhouden bij Linkebeek kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden duurzame en kwaliteitsvolle bediening op maat op het vlak van onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u kiest voor zwembad onderhouden bij Linkebeek. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een oerdegelijke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur zwembad onderhouden door topfirma bij Linkebeek

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over meer dan drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen voor onze bedrijfsleider Nobels. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Linkebeek voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Degelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen bieden voor gedetailleerde service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules betreft zwembad onderhouden met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.