Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Tremelo

Degelijk onderhoud zwembaden bij Tremelo

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Tremelo is dé nummer 1 inzake onderhoud zwembaden. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle service op maat qua ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Tremelo vindt u geen deugdelijkere firma voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Tremelo

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring in de wereld van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor hem. Met heel het enorm passionele bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en duurzaamheid. Wij finaliseren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van a tot z door gedreven personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Deugdelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kan rekenen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij zeggen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook ”grondig”. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.