Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Vilvoorde

Kwalitatief zwembad onderhoud bij Vilvoorde

Voor zwembad onderhoud bij Vilvoorde kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden aangaande onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Vilvoorde hebt u geen adequatere firma voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ijzersterke reputatie bij Vilvoorde en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topbedrijf bij Vilvoorde

Vakkennis en ervaring zijn bij zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring in zwembad onderhoud. Voor een vakman die zo lang in de sector zit kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Samen met het uiterst gedreven bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook het onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Vilvoorde, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van twee beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.