Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Kraainem

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Kraainem

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Kraainem is de absolute nummer één als het aankomt op onderhoud zwembaden. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden inzake ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Kraainem vindt u geen beter denkbare speler voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een geweldige topreputatie verdiend.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Kraainem

Vakkennis en ervaring zijn inzake onderhoud zwembaden dé sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een man die al zo lang in de branche bezig is heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Met heel het uiterst capabele team streven wij, in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw complete onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Kraainem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Maldegem, Knokke…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden garanderen voor uiterst volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules betreft onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij ook heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.