Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Huldenberg

Toegewijd zwembad onderhouden bij Huldenberg

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Huldenberg is de absolute topper als het aankomt op zwembad onderhouden. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Huldenberg hebt u geen betere optie voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een geweldige topreputatie verdiend.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Huldenberg

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhouden belangrijke sleutelbegrippen. Met 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een onbetwiste kenner. Voor een vakman die zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met heel het enorm gedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de klant naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden van a tot z door ervaren team

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Kwaliteitsvol onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Huldenberg, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, De Haan, Knokke, Maldegem…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.