Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Zoutleeuw

Toegewijd onderhoud zwembaden bij Zoutleeuw

Voor onderhoud zwembaden bij Zoutleeuw kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad bieden wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u opteert voor onderhoud zwembaden bij Zoutleeuw. In de loop der jaren hebben wij met onderhoud zwembaden een onverwoestbare topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Zoutleeuw

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring op het vlak van onderhoud zwembaden. Voor een vakman die zo lang in de sector bezig is heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met het enorm gedreven team streven we, in samenspraak met de klant naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van a tot z door vakkundig personeelsteam

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden verschaffen voor 100% complete service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.