Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Lubbeek

Toegewijd zwembad onderhouden bij Lubbeek

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Lubbeek is dé nummer één als het aankomt op zwembad onderhouden. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle service volledig op maat in ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Lubbeek hebt u geen beter denkbare speler voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een oerdegelijke reputatie verdiend.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door topfirma bij Lubbeek

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen enkel geheim voor Nobels. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Lubbeek voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kunt rekenen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze zeer gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige materie is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.