Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Roosdaal

Zeer goed onderhoud zwembaden bij Roosdaal

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Roosdaal is de topper inzake onderhoud zwembaden. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw zwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. Bij Roosdaal hebt u geen beter denkbare optie voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Roosdaal en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Roosdaal

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend gewicht. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over ruim 30 jaar ervaring inzake onderhoud zwembaden. Voor iemand die zo een lange periode in de branche zit heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Roosdaal voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door vakkundig team

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Roosdaal, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent, Brugge, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden staan garant voor volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.