Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Galmaarden

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Galmaarden

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Galmaarden is dé nummer 1 in onderhoud zwembaden. Wij bieden duurzame en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat op het vlak van ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Galmaarden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een onverwoestbare topreputatie gekregen.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Galmaarden

Vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute kenner. Voor een man die zo lang in de branche zit heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Galmaarden voor staat. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm gevarieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een ladder of springplank, houden op regelmatige tijden een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een heel seizoensgevoelige materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.