Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Begijnendijk

Zeer goed zwembad onderhouden bij Begijnendijk

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Begijnendijk is de nummer 1 inzake zwembad onderhouden. Wij bieden duurzame en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhouden bij Begijnendijk. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie gekregen.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door topfirma bij Begijnendijk

Vakkennis en ervaring zijn inzake zwembad onderhouden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen enkel geheim voor Nobels. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Begijnendijk voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Ook het onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kunt rekenen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen garanderen voor complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we zeggen grondig zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.