Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Wezembeek-Oppem

Kwaliteitsvol onderhoud zwembaden bij Wezembeek-Oppem

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Wezembeek-Oppem is dé nummer één in onderhoud zwembaden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad leveren wij topkwaliteit en service. Bij Wezembeek-Oppem vindt u geen adequatere firma voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van uiterst hoge kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een ongelofelijk sterke topreputatie bij Wezembeek-Oppem en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topfirma bij Wezembeek-Oppem

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring in de wondere wereld van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen voor onze bedrijfsleider. Nauwgezet, grondig en secuur onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Wezembeek-Oppem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig personeelsteam

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook het onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen bieden voor uiterst volledige topservice met alles erop en eraan. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.