Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Glabbeek

Fantastisch zwembad onderhouden bij Glabbeek

Voor zwembad onderhouden bij Glabbeek kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topkwaliteit en service. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Glabbeek. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben ons een goede topreputatie bij Glabbeek en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Glabbeek

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute kenner. zwembad onderhouden kent geen geheimen voor onze zaakvoerder. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden zijn dingen waar onze gerenommeerde topfirma bij Glabbeek voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Glabbeek, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden verschaffen voor volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet. Als we zeggen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook gron-dig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral voor de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.