Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Keerbergen

Secuur onderhoud zwembaden bij Keerbergen

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Keerbergen is dé nummer één in onderhoud zwembaden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad garanderen wij kwaliteit en topservice. Bij Keerbergen vindt u geen beter denkbare firma voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Keerbergen en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Keerbergen

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Met zijn 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een onbetwiste autoriteit. onderhoud zwembaden kent geen geheimen voor hem. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Keerbergen voor staat. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door ervaren team

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden bieden voor uiterst volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we ook goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.