Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Brussel

Deugdelijk onderhoud zwembaden bij Brussel

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Brussel is de absolute nummer 1 betreffende onderhoud zwembaden. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw zwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u opteert voor onderhoud zwembaden bij Brussel. Door de jaren heen hebben wij met onderhoud zwembaden een sterke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Brussel

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. onderhoud zwembaden kent geen geheimen meer voor onze zaakvoerder Nobels. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Brussel voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Ook het onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden bieden voor uiterst volledige service met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.