Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Hoegaarden

Zeer goed onderhoud zwembaden bij Hoegaarden

Voor onderhoud zwembaden bij Hoegaarden kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw binnen- of buitenzwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. Bij Hoegaarden vindt u geen beter denkbare firma voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een geweldige reputatie verdiend.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Hoegaarden

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend belang. Met zijn 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute kenner. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor onze zaakvoerder Nobels. Samen met het enorm vakbekwame bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van a tot z door ervaren personeelsteam

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Hoegaarden, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde formules inzake onderhoud zwembaden met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.