Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Gooik

Volledig zwembad onderhoud bij Gooik

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Gooik is dé nummer één als het aankomt op zwembad onderhoud. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden qua constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Gooik vindt u geen adequatere specialist voor zwembad onderhoud. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een geweldige reputatie verworven.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door topfirma bij Gooik

Expertise, ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een onbetwiste kenner. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector zit kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Met het zeer gedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de opdrachtgever, naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij garanderen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze enorm gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals bijvoorbeeld een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we eveneens heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.