Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Ternat

Degelijk onderhoud zwembaden bij Ternat

Voor onderhoud zwembaden bij Ternat kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat inzake onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen indien u opteert voor onderhoud zwembaden bij Ternat. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een onverwoestbare topreputatie gekregen.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Ternat

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een absolute topautoriteit. Voor een man die zo een lange periode in de branche zit kent onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Samen met het zeer passionele team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als we beweren grondig onderhoud zwembaden, bedoelen wij ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.