Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Herne

Deugdelijk onderhoud zwembaden bij Herne

Voor onderhoud zwembaden bij Herne kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening volledig op maat op het vlak van ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Herne vindt u geen betere firma voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Herne en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Grondig onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Herne

Expertise en ervaring zijn inzake onderhoud zwembaden dé sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute topautoriteit. Voor een vakman die zo lang in de branche zit kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met het zeer passionele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door ervaren personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Herne, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm diverse formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals bvb. een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden materie is, vooral dan voor de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.