Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Kampenhout

Prima zwembad onderhouden bij Kampenhout

Voor zwembad onderhouden bij Kampenhout kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw zwembad leveren wij topkwaliteit en topservice. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u opteert voor zwembad onderhouden bij Kampenhout. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een onverwoestbare topreputatie verdiend.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door topbedrijf bij Kampenhout

Vakkennis en ervaring zijn inzake zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder Nobels. Samen met het enorm passionele team streven wij, in samenspraak met de klant, naar volledigheid en duurzaamheid. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door gedreven personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Kampenhout, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden staan garant voor volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op regelmatige tijden een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.