Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Rotselaar

Deugdelijk zwembad onderhouden bij Rotselaar

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Rotselaar is de absolute nummer 1 betreffende zwembad onderhouden. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat aangaande bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u opteert voor zwembad onderhouden bij Rotselaar. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een onverwoestbare topreputatie verworven.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door topfirma bij Rotselaar

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend belang. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden kent geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider Nobels. Met het uiterst vakbekwame bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en duurzame, degelijke langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen garanderen voor volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, bedoelen we ook ”grondig”. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we eveneens erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.