Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Kortenaken

Zeer goed zwembad onderhouden bij Kortenaken

Voor zwembad onderhouden bij Kortenaken kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden betreffende ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Kortenaken. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben ons een sterke reputatie bij Kortenaken en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Kortenaken

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring in de wereld van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen voor onze bedrijfsleider. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Kortenaken voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door ervaren personeelsteam

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Kortenaken, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen bieden voor gedetailleerde service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als we claimen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen we ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.