Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Haacht

Secuur onderhoud zwembaden bij Haacht

Voor onderhoud zwembaden bij Haacht kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat wat betreft ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor onderhoud zwembaden bij Haacht. In de loop der jaren hebben wij met onderhoud zwembaden een geweldige reputatie verworven.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Haacht

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. Voor iemand die zo een lange periode in de sector vertoeft kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Haacht voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze heel gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over. Als we claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen we ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.