Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Hoegaarden

Kwalitatief zwembad onderhoud bij Hoegaarden

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Hoegaarden is de onbetwiste nummer één inzake zwembad onderhoud. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening op maat in constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Hoegaarden hebt u geen adequatere optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een ijzersterke topreputatie verdiend.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door topbedrijf bij Hoegaarden

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring wat betreft zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen enkel geheim voor hem. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Hoegaarden voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Ook het onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij beweren grondig zwembad onderhoud, bedoelen wij ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules inzake zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we ook heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.