Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Kortenberg

Fantastisch zwembad onderhoud bij Kortenberg

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Kortenberg is de nummer één als het aankomt op zwembad onderhoud. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw zwembad leveren wij topservice en kwaliteit. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor zwembad onderhoud bij Kortenberg. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een sterke reputatie verdiend.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door topbedrijf bij Kortenberg

Expertise, ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft maar liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor onze zaakvoerder. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Kortenberg voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook het onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Kortenberg, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten van twee beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we ook goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.