Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Vlaams-Brabant

Toegewijd onderhoud zwembaden bij Vlaams-Brabant

Voor onderhoud zwembaden bij Vlaams-Brabant kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw zwembad bieden wij kwaliteit en topservice. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Vlaams-Brabant. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een geweldige topreputatie bij Vlaams-Brabant en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topfirma bij Vlaams-Brabant

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring op het vlak van onderhoud zwembaden. Voor een man die zo een lange periode in de sector vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Vlaams-Brabant voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Kwaliteitsvol onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Vlaams-Brabant, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, De Haan, Knokke, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden bieden voor gedetailleerde service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bvb. een springplank of ladder, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt. Als we zeggen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook gron-dig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.