Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Pepingen

Secuur zwembad onderhouden bij Pepingen

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Pepingen is de absolute nummer 1 betreffende zwembad onderhouden. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat inzake bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Pepingen hebt u geen adequatere specialist voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een sterke topreputatie verworven.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topbedrijf bij Pepingen

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft maar liefst 30 jaar ervaring in de wereld van zwembad onderhouden. Voor iemand die zo lang in de sector bezig is heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Pepingen voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kunt rekenen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden verschaffen voor uiterst volledige topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals een springplank, ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij zeggen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook ”grondig”. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten met twee bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.