Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Begijnendijk

Kwaliteitsvol zwembad onderhoud bij Begijnendijk

Voor zwembad onderhoud bij Begijnendijk kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u kiest voor zwembad onderhoud bij Begijnendijk. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Begijnendijk en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Begijnendijk

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring wat betreft zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen enkel geheim voor hem. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhoud zijn dingen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Begijnendijk voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan rekenen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze enorm gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als we claimen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan voor de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.