Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Tielt-Winge

Kwaliteitsvol zwembad onderhoud bij Tielt-Winge

Voor zwembad onderhoud bij Tielt-Winge kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topkwaliteit en topservice. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhoud bij Tielt-Winge. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een oerdegelijke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door topfirma bij Tielt-Winge

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhoud enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Met heel het zeer vakbekwame team streven wij, in samenspraak met de klant naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor totale topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten met twee beurten per jaar, acht beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.