Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Overijse

Goed verzorgd zwembad onderhouden bij Overijse

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Overijse is de nummer 1 als het aankomt op zwembad onderhouden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topservice en topkwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhouden bij Overijse. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een geweldige topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Overijse

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor een vakman die al zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden zijn enkele begrippen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Overijse voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door ervaren team

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden bieden voor 100% complete topservice met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren grondig zwembad onderhouden, bedoelen we ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.