Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Linter

Goed verzorgd zwembad onderhoud bij Linter

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Linter is de topper inzake zwembad onderhoud. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. Bij Linter vindt u geen beter denkbare optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een geweldige topreputatie verdiend.

Lees meer

Secuur zwembad onderhoud door topfirma bij Linter

Bij %1 is stielkennis van primordiaal belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring inzake zwembad onderhoud. Voor een vakman die al zo lang in de sector zit kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud zijn dingen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Linter voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door gedreven team

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Het onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze enorm diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij zeggen ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een heel seizoensgevoelige materie is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.