Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Kapelle-Op-Den-Bos

Toegewijd zwembad onderhoud bij Kapelle-Op-Den-Bos

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Kapelle-Op-Den-Bos is dé nummer één in zwembad onderhoud. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat qua constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor zwembad onderhoud bij Kapelle-Op-Den-Bos. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een onverwoestbare topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Kapelle-Op-Den-Bos

Ervaring, vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is zaakvoerder, Nobels, een onbetwiste autoriteit. zwembad onderhoud kent geen geheimen voor hem. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhoud zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Kapelle-Op-Den-Bos voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door vakkundig team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook het onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij zeggen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.