Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Tielt-Winge

Zeer goed onderhoud zwembaden bij Tielt-Winge

Voor onderhoud zwembaden bij Tielt-Winge kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service op maat inzake constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Tielt-Winge vindt u geen betere optie voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een geweldige topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Tielt-Winge

Vakkennis en expertise zijn bij onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een man die zo lang in de sector bezig is heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Tielt-Winge voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan rekenen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel diverse formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen wij ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.