Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Linter

Degelijk onderhoud zwembaden bij Linter

Voor onderhoud zwembaden bij Linter kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle bediening op maat op het vlak van ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. Bij Linter vindt u geen beter denkbare speler voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben ons een ijzersterke reputatie bij Linter en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Linter

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring op het vlak van onderhoud zwembaden. Voor een vakman die zo lang in de branche zit kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Samen met het uiterst gedreven bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig team

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden garanderen voor gedetailleerde service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt. Als we claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen we ook ”grondig”. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.