Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Leuven

Toegewijd onderhoud zwembaden bij Leuven

Voor onderhoud zwembaden bij Leuven kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Leuven. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Leuven en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Leuven

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, Nobels, een absolute kenner. Voor een man die al zo lang in de sector vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Samen met het uiterst bedreven team streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze zeer gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als wij claimen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.