Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Pepingen

Kwaliteitsvol zwembad onderhoud bij Pepingen

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Pepingen is de onbetwiste nummer 1 betreffende zwembad onderhoud. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening volledig op maat in onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Pepingen vindt u geen deugdelijkere specialist voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Pepingen en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topfirma bij Pepingen

Vakkennis en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute kenner. zwembad onderhoud heeft geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider. Met heel het uiterst passionele bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer diverse onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten met twee beurten per jaar, 8 beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we ook heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.