Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Zemst

Secuur zwembad onderhouden bij Zemst

Voor zwembad onderhouden bij Zemst kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw zwembad leveren wij topkwaliteit en service. Bij Zemst vindt u geen adequatere firma voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een geweldige reputatie bij Zemst en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Zemst

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft ruim drie decennia ervaring wat betreft zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo lang in de sector bezig is heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Zemst voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en degelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Zemst, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden bieden voor gedetailleerde topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een springplank of ladder, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, bedoelen wij ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral voor de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort! Wij bieden verschillende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.