Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Lennik

Zeer goed zwembad onderhouden bij Lennik

Voor zwembad onderhouden bij Lennik kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw zwembad garanderen wij topkwaliteit en service. Bij Lennik vindt u geen beter denkbare speler voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben ons een ongelofelijk sterke reputatie bij Lennik en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Lennik

Ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhouden dé kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute autoriteit. Voor iemand die zo een lange periode in de branche zit kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden zijn dingen waar onze gerenommeerde topfirma bij Lennik voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen garandeert en degelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Lennik, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als we claimen ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen we ook ”grondig”. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.